Zondag 9 mei = Moederdag. Bestel op tijd je boeket.

Moederdag

De mooiste Moederdag boeketten van Apeldoorn vind je hier

Hoe kun je je moeder nou het beste verrassen voor Moederdag? Met bloemen natuurlijk. Op Moederdag staat zij centraal. En om de dag compleet te maken, heeft Bloemetje Bezorgen Apeldoorn speciaal voor deze dag enkele bijzondere boeketten samengesteld. 

Moederdag

Moederdag

De mooiste Moederdag boeketten van Apeldoorn vind je hier

Hoe kun je je moeder nou het beste verrassen voor Moederdag? Met bloemen natuurlijk. Op Moederdag staat zij centraal. En om de dag compleet te maken, heeft Bloemetje Bezorgen Apeldoorn speciaal voor deze dag enkele bijzondere boeketten samengesteld. 

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig?

De voordelen

Toont alle 12 resultaten

Ontstaan Moederdag

Wist je trouwens dat Moederdag in de huidige vorm ooit begon met het geven van bloemen? In de Griekse oudheid was er een speciale dag om Rhea, de moeder van de goden, te eren. Sinds 1907 is Moederdag zoals we dat tegenwoordig kennen ontstaan. Anna Marie Jarvis begon in de Verenigde Staten een dag om moeders te promoten. Dit deed ze omdat een jaar eerder haar moeder overleed op de tweede zondag van mei. Ze wilde iets doen om een eerbetoon alle moeders te brengen. Daarom gaf ze op de tweede zondag in mei een anjer aan iedere moeder die in de kerk aanwezig was.  

Anna Marie verspreidde haar boodschap en werkte samen met scholen, zakenmensen en politici. In 1910 werd door de gouverneur van West-Viriginia opgeroepen om Moederdag te vieren. Vier jaar later nam Woodrow Wilson, de toenmalige president van de VS, de beslissing dat de tweede zondag in mei voortaan de nationale feestdag Mother’s Day zou zijn. Sinds 1924 wordt Moederdag ook in Nederland gevierd. Vier jaar later werd het ook hier een officiële dag. 

(PS: de credits voor deze geschiedenisles gaan naar Margriet). 

Bloemetje Bezorgen Apeldoorn 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website van Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. Het is mijn doel om bloemisten online zichtbaar te maken en om het voor jou gemakkelijker te maken om online bloemen te bestellen. Henri van der Poll is de eigenaar van Marilène Fleur en Interieur, de bloemist achter deze website.  

Divers assortiment voor jouw moeder 

Nu je weet waar deze feestdag vandaan komt, is het tijd om een keuze te maken. We hebben een divers assortiment aan boeketten samengesteld, waarmee je jouw moeder kan verrassen. Denk bijvoorbeeld aan mooie rozen. Of wat dacht je van een veldboeket? Je kunt er ook voor kiezen om in de stijl te blijven van Anna Marie Jarvis en een boeket te kiezen met een anjer. De keuze is aan jou. Wij bij Bloemetje Bezorgen Apeldoorn zullen er in ieder geval alles aan doen om de bestelling zo goed mogelijk te verwerken. 

Zeven dagen vers 

We hanteren een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we waarmaken, omdat we de bloemen op de veiling inkopen. Daardoor weten we dat we bloemen hebben, die qua dikte en qua bloei perfect zijn. Daarom kunnen wij de garantie garanderen. Mocht er nou onverhoopt toch wat mis zijn met het boeket, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. 

Let op! Bestel je voor 14 uur, dan bezorgen we nog dezelfde dag (maandag tot en met zaterdag).

De waardering van bloemetjebezorgenapeldoorn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 65 reviews.