Black Friday? Nee, wij doen aan Green Friday.

Klantenservice

Veelgestelde vragen over het bestellen van bloemen

Het is ons doel om het bestellen van bloemen via Bloemetje Bezorgen Apeldoorn voor jou zo simpel en eenvoudig mogelijk te maken. Toch kan het zo zijn dat je nog wat vragen hebt. We zijn per e-mail en telefonisch goed te bereiken, maar we hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen hier op een rijtje gezet.

Algemeen

Bloemetje Bezorgen Apeldoorn is een website waarop je bloemen kunt bestellen en laten bezorgen. Marilène Fleur & Interieur is de bloemist die dit verzorgt. Met een winkel in Apeldoorn kun je altijd langskomen, mocht je dat prettig vinden. De adresgegevens: Mercatorplein 24 in Apeldoorn.

De bloemen worden bezorgd door onszelf bezorgd. Wij kennen de weg in Apeldoorn en omgeving en zorgen dat de bloemen veilig op de aangegeven locatie komen.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast garanderen wij een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

De privacy van onze bezoekers staat voorop bij Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. Daarom gaan wij zorgvuldig om met de gegevens die we nodig hebben om de bestelling in orde te maken. Meer hierover vind je in ons privacybeleid.

Bezorgen

We bezorgen zes dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen bezorgen we niet.

Ja, als je dit doet voor 14 uur, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Apeldoorn. Er buiten is afhankelijk van de afstand.

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat het boeket op de juiste dag te bezorgen. Mocht dit nou toch niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan gaan we er alles aan doen om het op te lossen.

Bestellen

Ja, dat is mogelijk. Je kunt dit dan het beste aangeven in het vakje opmerkingen. Dan houden wij er rekening mee.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Ja, alle genoemde prijzen vermeldt op deze website zijn inclusief BTW.

Via IDEAL, SOFORT Banking, BanContact en CreditCard. Er bestaat ook de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon of per e-mail.

Ja, dat is mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op per e-mail door te reageren op de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Dan nemen wij contact met je op.

We zouden het jammer vinden als je besluit om niet voor onze mooie bloemen te gaan, maar annuleren is mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op, telefonisch of per e-mail.

Bloemen kunnen niet geretourneerd worden, die vallen buiten het herroepingsrecht. Onze overige goederen vallen hier wel onder. Meer over retourneren en het herroepingsrecht vind je via deze link.

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenapeldoorn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 76 reviews.