Geen bezorging op Moederdag, wel op zaterdag 7 mei.

Geboorte

Vier het leven met geboorte bloemen uit Apeldoorn
De geboorte van een kind: het is één van de mooiste, zo niet de mooiste, gebeurtenis van het leven. Je wilt de kersverse ouders natuurlijk feliciteren. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste geboortebloemen van Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. Wij hebben een fraai assortiment bloemen en boeketten voor je klaarstaan.

Geboorte

Geboorte

Vier het leven met geboorte bloemen uit Apeldoorn
De geboorte van een kind: het is één van de mooiste, zo niet de mooiste, gebeurtenis van het leven. Je wilt de kersverse ouders natuurlijk feliciteren. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste geboortebloemen van Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. Wij hebben een fraai assortiment bloemen en boeketten voor je klaarstaan.

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig?

De voordelen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Vrolijke bloemen voor het kersverse gezin

Wij vinden bloemen bezorgen leuk. Zeker als het voor iets vrolijk is, zoals de geboorte van een kind. Een unieke en bijzondere gebeurtenis. Bij de kersverse ouders is de blijdschap groot en die mogen wij dan vergroten met een mooie bos bloemen. Zeker in deze tijd is het een goed idee om het kersverse gezin te verrassen met een mooie boeket bloemen. 

Wij zijn Bloemetje Bezorgen Apeldoorn 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. Het is mijn doel om bloemisten online beter zichtbaar te laten zijn. Dit doe ik via deze website, waarbij ik in Apeldoorn samenwerk met Marilène Fleur en Interieur. Mijn andere doel is om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om bloemen te bestellen. 

Marilène Fleur en Interieur is de bloemist achter deze website. Henri van der Pol is de eigenaar van Marilène. 

Kwaliteitsproducten

Via deze weg willen wij je vertellen dat onze bloemen kwaliteitsproducten zijn. Waarom? Omdat er scherp wordt ingekocht op de veiling. Omdat we zijn wij verzekerd van de mooiste bloemen. 

In ons assortiment hebben we vele bijzondere, mooie en zelfs ontroerende boeketten die prima passen bij een geboorte. Mocht je nou nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen per mail of door te bellen. Marilène is gevestigd in Apeldoorn, je bent altijd welkom om even langs te komen. 

Zeven dagen vers garantie 

We hebben net al iets verteld over ons inkoopproces. Doordat we op kwaliteit selecteren, kunnen we ook kwaliteit beloven aan jou, onze klant. Daarom hanteren wij een zeven dagen vers garantie. Dat is echt iets waar je ons aan mag houden. Zijn de bloemen niet naar wens, omdat de bloemen al na twee dagen gaan hangen? Neem in dat geval contact met ons op, dan gaan we zoeken naar een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. 

Snel geleverd, zelf bezorgd 

Het is lastig te voorspellen wanneer een kindje geboren wordt, want een bevalling kan behoorlijk uitlopen qua tijd. Wil je echter al vandaag nog een boeket in huis halen? Bloemetje Bezorgen Apeldoorn zorgt ervoor dat je nog dezelfde dag een bloemetje bij iemand kunt laten bezorgen. Bestel jij voor 13 uur, dan zorgen we ervoor dat de bloemen nog dezelfde dag worden bezorgd (maandag tot en met zaterdag). 

Zoals je kunt zien, zijn de kleuren van onze bloemen vrolijk. Geel, oranje, rood of blauw: ze spatten werkelijk van het scherm af. Zie je een mooi boeket bloemen op onze website? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje en geef je eventuele extra wensen aan. Dat kan bijvoorbeeld een kaartje met opschrift zijn of een extra feestelijke verpakking, maar ook een specifiek tijdstip van bezorging.

Zit er desondanks geen fijn boeket voor je tussen? We hebben nog diverse andere bloemen in ons complete assortiment. 

De waardering van bloemetjebezorgenapeldoorn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 124 reviews.