Geen bezorging op Moederdag, wel op zaterdag 7 mei.

De bloemist voor Beekbergen

Bloemen laten bezorgen in Beekbergen? Dat laat je natuurlijk doen via Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. Wij bezorgen en komen er graag ;-). Het is ons doel om jou te laten genieten van de mooiste bloemen en boeketten. En daarvoor komen we ook graag in Beekbergen.

Bloemen Bezorgen Beekbergen

Bloemen bestellen en iemand blij maken met bloemen, dat doe je tegenwoordig online. Ook als je in Beekbergen wilt laten bezorgen. Via onze website van Bloemetje Bezorgen Apeldoorn selecteer je het boeket naar keuze (en de grootte van de bos), waarna je de boodschap voor op het gratis kaartje kunt invullen. Daarna is het een kwestie van afrekenen (eventueel kun je nog een bijpassende vaas selecteren), waarna de bestelling succesvol is geplaatst. We hebben het proces voor je zo snel en veilig mogelijk gemaakt.

Bloemist vol passie

Marilène Fleur & Interieur is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Apeldoorn. We zijn als lokale bloemist gevestigd in Apeldoorn, maar bezorgen ook in Beekbergen. Henri van der Pol is de eigenaar van Marilène Fleur & Interieur. Al jarenlang is hij actief als bloemist.

Bloemetje Bezorgen Apeldoorn is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten helpen om zichtbaar te worden, ook in Beekbergen ;-).

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

Wanneer je bij ons bloemen koopt om te laten bezorgen, kun je er zeker van zijn dat je lang en fijn kunt genieten van onze boeketten. Bloemetje Bezorgen Apeldoorn koopt namelijk scherp in op de veiling. Zo zijn we verzekerd van kwalitatief goede bloemen. Om die reden kun je minstens zeven dagen genieten van de bloemen. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing.

Boeketten voor iedere gelegenheid

Je wilt dus bloemen laten bezorgen in Beekbergen? Weet dan dat we voor iedere gelegenheid een passend boeket hebben. We hebben bloemen met een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld geboorte, verjaardag of een bruiloft. Aan de andere kant hebben we stemmige en statig uitziende bloemen, die passen bij een moment van rouw. Bekijk ons volledige assortiment om jouw boeket naar keuze te maken.

Veelgestelde vragen

Als je voor 16 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Apeldoorn en Hattem.

Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.
De waardering van bloemetjebezorgenapeldoorn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 137 reviews.