Geen bezorging op Moederdag, wel op zaterdag 7 mei.

Bloemenwinkel in Apeldoorn nodig? Zoek niet verder

Een bloemenwinkel in Apeldoorn waar je terecht kunt voor de mooiste bloemen en boeketten? Bloemetje Bezorgen Apeldoorn natuurlijk. Marilène Fleur & Interieur, de bloemist achter deze website, is gevestigd in Apeldoorn zelf. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze bloemenzaak. Nog beter: via deze website kun je de mooiste bloemen en boeketten bij ons bestellen, die nog thuisbezorgd worden ook. Je kunt zelfs nog tot laat in de middag je bestelling door geven.

Ruim assortiment, zeven dagen vers

Tulpen, rozen of toch een bijzonder veldboeket: we hebben een ruim assortiment bloemen waar je uit kunt kiezen. We vinden het belangrijk dat je in een bloemenwinkel de keuze hebt. Daarom werken wij bij Bloemetje Bezorgen Apeldoorn met kwaliteitsproducten. We zijn scherp op het inkopen op de veiling, waardoor we verzekerd zijn van de mooiste bloemen.

Op die manier kunnen we je garanderen dat je zeven dagen lang kunt genieten van onze bloemen. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zoeken we naar een passende oplossing. Want het is ons doel om jou (en/of degene voor wie de bloemen bedoeld zijn) met een goed gevoel te laten genieten van het boeket.

Online bloemen bestellen

Het is zo eenvoudig om online bloemen te bestellen. Je hebt het in deze coronatijd vast wel gemerkt, je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. Zeker handig als je in een andere stad woont en iemand in Apeldoorn wilt verrassen. Via onze website kun je het boeket naar keuze uitkiezen en vervolgens het bestelproces doorlopen. Je kunt ook kiezen of je er een bijpassende vaas bij wilt hebben, zodat het geheel er perfect uitziet. Na het betalen nemen we de bestelling in behandeling. Heb je nou een spoedgeval? Besef dan dat wij dezelfde dag nog kunnen bezorgen, als de bestelling maar voor 13 uur binnen is. We bezorgen met onze eigen ebzorgers. Zo weet je er zeker van dat de bloemen snel en veilig op de plek van bestemming aankomen, ook in deze tijden.

Populaire boeketten

Marilène Fleur & Interieur: Bloemenwinkel in Apeldoorn

Bloemetje Bezorgen Apeldoorn is de naam van deze website, de bloemist bij wie je kunt bestellen is Henri van der Pol van Marilène Fleur & Interieur. In zijn winkel in de Apeldoorn kun je genieten van de mooiste boeketten. Bloemetje Bezorgen Apeldoorn is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik zorg ervoor dat bloemisten zoals Henri online beter zichtbaar worden via Bloemetje Bezorgen. Zodat ze zich kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn: creatieve boeketten maken en mensen blij maken met bloemen.

Bezorging in Apeldoorn en omgeving

Wil je bloemen laten bezorgen rondom Apeldoorn? Ook dan ben je bij Bloemetje Bezorgen Apeldoorn aan het goede adres. We bezorgen niet alleen in Apeldoorn zelf, maar ook in de omringende dorpen.

Veelgestelde vragen

Als je voor 16 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Apeldoorn en Hattem.

Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.
De waardering van bloemetjebezorgenapeldoorn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 124 reviews.